Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Tar del i kraftproduksjon i Israel

Det statlige selskapet Eilat-Ashkelon Pipeline (EAPC) vil delta i konstruksjonen av Israels største private kraftstasjon. Det er selskapet Dorad Energy som planlegger å bygge på områder eid av EAPC ved kysten av Ashkelon, melder Globes Online. EAPC er et felles eie mellom den israelske og iranske stat, som følge av en avtale fra tiden før prestestyret overtok Iran. Regjeringen i Iran og de forskjellige regjeringene i Israel, har vært uenige i flere år om offentlige anliggender rundt selskapet. Dette gjelder spesielt finansielle spørsmål, og den iranske regjeringen har saksøkt Israel i internasjonale domstoler. EAPC vil i følge avtalen som er undertegnet mellom Dorad Energy og dem selv, eie 30 prosent av kraftstasjonen når denne står ferdig. Også det tyrkiske firmaet Zorlu Holdings vil bli medeier i kraftstasjonen.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart