Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Vi endret økonomien fundamentalt

Statsminister Ariel Sharon skrøt torsdag av de økonomiske reformene som har blitt innført av den sittende regjeringen og av den økonomiske veksten i landet de siste tre årene. Han lovet å presse på for å få gjennomført flere reformer, samtidig som han vil minske de sosiale forskjellene mellom de rike og de fattige i Israel, skriver Yedioth Aharonoth. Sharon talte på en konferanse for eksport og internasjonalt samarbeid. Talen ble fremført kun timer etter den overraskende seieren til Amir Peretz i partilederkampen over Shimon Peres i Arbeiderpartiet. Sharon mener landets sosiale problemer skriver seg fra "en kultur i den sosiale velferden", som presser de arbeidsløse bort fra arbeidsmarkedet. – I 2005 økte vi den sosiale velferden for enslige eldre med 200 shekel (ca 320 kroner) og for eldre ektepar med 250 shekel (400 kroner). En økning som kom 200.000 mennesker til gode, uttalte statsministeren, samtidig som han lovet at regjeringen vil utvide den sosiale velferdspakken i budsjettet for 2006, for å støtte fattige barn og mennesker som tjener under minstelønn. – Stegene vi tok endret økonomien fundamentalt, moderniserte den og gjorde den mer passende til å integreres i en global økonomi, fortsatte han. Sharon glemte heller ikke å nevne den vellykkede implementeringen av tilbaketrekningsplanen, som ble gjenstand for en kritisk test for det israelske demokratiet, hevdet han. Foruten å fortelle om sikkerhetstiltakene og de politiske implementeringene bak planen, tegnet Sharon et bilde av alle de økonomiske fordelene ved den. Israels forbedrede internasjonale situasjon, vil sannsynligvis oppmuntre til utenlandsk investering i landet, sa han.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart