Kom til MIFF Forum i Ålesund 12.-13. nov!

Vi trenger deg med på laget!

Israel forlengelse av Holocaust

Mener du at Israel skal bestå som en jødisk stat? Klikk JA eller NEI.

Den iranske presidenten Mahmoud Ahmadinejad har tidligere uttalt at nazistenes forsøk på å utslette jødene under andre verdenskrig, er en "myte". Nå går han enda lenger, og hevder staten Israel ble opprettet så Europa kunne fullføre det Hitler og nazistene ikke klarte, nemlig å utslette jødene. – Tror du ikke at fortsettelsen av folkemord på jøder fra Europa var et av deres mål ved dannelsen av et okkupantregime i Al-Quds (Jerusalem)? Er ikke det et viktig spørsmål, uttalte han til det iranske nyhetsbyrået. Ahmadinejad sier at europeerne hadde bestemt seg for å skape en "jødisk leir", som de mente var den beste måten å gjøre Europa fritt for jøder. Likevel nyter Israel nå støtten fra USA og Europa i sin "muslimslakt", hevder presidenten. I desember uttalte Ahmadinejad at det er europeernes ansvar å skape en jødisk stat på sitt område. I oktober uttrykte han sitt ønske for å få Israel "utslettet fra kartet".

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart