Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Israel forlengelse av Holocaust

Den iranske presidenten Mahmoud Ahmadinejad har tidligere uttalt at nazistenes forsøk på å utslette jødene under andre verdenskrig, er en "myte". Nå går han enda lenger, og hevder staten Israel ble opprettet så Europa kunne fullføre det Hitler og nazistene ikke klarte, nemlig å utslette jødene. – Tror du ikke at fortsettelsen av folkemord på jøder fra Europa var et av deres mål ved dannelsen av et okkupantregime i Al-Quds (Jerusalem)? Er ikke det et viktig spørsmål, uttalte han til det iranske nyhetsbyrået. Ahmadinejad sier at europeerne hadde bestemt seg for å skape en "jødisk leir", som de mente var den beste måten å gjøre Europa fritt for jøder. Likevel nyter Israel nå støtten fra USA og Europa i sin "muslimslakt", hevder presidenten. I desember uttalte Ahmadinejad at det er europeernes ansvar å skape en jødisk stat på sitt område. I oktober uttrykte han sitt ønske for å få Israel "utslettet fra kartet".

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart