Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Tilbyr Israel «ro for ro»

Ved hjelp av mellommenn skal Hamas ha sendt en invitasjon om å inngå en uformell forståelse med Israel, skriver Ze’ev Schiff i Ha’aretz. Hamas lover å avstå fra angrep mot Israel, og de vil også hindre andre palestinske organisasjoner fra å angripe, hvis Israel lover å ikke gjøre tiltak mot terrororganisasjonene som opererer i de palestinsk-kontrollerte områdene. Israelske politikere og tjenestemenn i forsvaret beskriver forslaget som et "triks". – Roen vil være midlertidig, og Hamas vil anse seg fri til å bryte avtalen når som helst. Siden 1993 har Israel fått omlag ti tilbud fra Hamas om en våpenhvile, som oftest når organisasjonen har trengt "en pause" til å omorganisere og ryste opp, argumenterer de. Schiff påpeker at det nye forslaget er litt annerledes enn tidligere. Krav om tilbaketrekning til 1967-linjene og frigivelse av alle palestinske fanger er ikke med i betingelsene for en våpenhvile. – Siden Hamas er under internt og internasjonalt press prøver de å oppnå ro for å bli organisert, styrke seg militært og spille den palestinske opposisjonen ut over sidelinjen, analyserer den israelske journalisten. Israel vil ikke inngå noen formell eller uformell avtale med Hamas før organisasjonen også anerkjenner Israel og aksepterer tidligere inngåtte avtaler.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart