Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Oppretter egen politistyrke på Gaza-stripen

Hamas’ sikkerhetsminister Saeed Seyam annonserte torsdag opprettelsen av en ny bevæpnet "operasjonsstyrke", som vil være direkte under hans egen kommando, skriver Ha’aretz. Seyam hevder den nye styrken vil "gå i spissen for" en gjenoppbygging av lov og orden på Gaza-stripen. Den vil bli underlagt utvalgte politioffiserer fra den eksisterende sikkerhetsstyrken, samt operatører fra Hamas’ militære ving, al-Qassam brigadene. Sentrale ledere i andre terrororganisasjoner fra Gaza-stripen, som deltok aktivt under intifadaen, vil også bli gitt sentrale stillinger. – Dette er en ny styrke som vil assistere det palestinske politiet i å opprettholde orden og sikkerhet, og det er en del av en omfattende plan med det mål å bringe tilbake ro og sikkerhet og offentlig orden på gatene i Gaza, sier Seyam. Den ettersøkte terroristen Jamal Abu Samhadana vil få ansvaret for å gjenoppbygge sikkerhetsstyrkene.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart