Oppretter egen politistyrke på Gaza-stripen

Hamas’ sikkerhetsminister Saeed Seyam annonserte torsdag opprettelsen av en ny bevæpnet "operasjonsstyrke", som vil være direkte under hans egen kommando, skriver Ha’aretz. Seyam hevder den nye styrken vil "gå i spissen for" en gjenoppbygging av lov og orden på Gaza-stripen. Den vil bli underlagt utvalgte politioffiserer fra den eksisterende sikkerhetsstyrken, samt operatører fra Hamas’ militære ving, al-Qassam brigadene. Sentrale ledere i andre terrororganisasjoner fra Gaza-stripen, som deltok aktivt under intifadaen, vil også bli gitt sentrale stillinger. – Dette er en ny styrke som vil assistere det palestinske politiet i å opprettholde orden og sikkerhet, og det er en del av en omfattende plan med det mål å bringe tilbake ro og sikkerhet og offentlig orden på gatene i Gaza, sier Seyam. Den ettersøkte terroristen Jamal Abu Samhadana vil få ansvaret for å gjenoppbygge sikkerhetsstyrkene.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart