Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Anklager vestlig etterretning for generals forsvinning

Iranske myndigheter bekreftet tirsdag offisielt at den pensjonerte generalen og viseforsvarsministeren Ali Reza Asghari er forsvunnet etter et privat besøk i Tyrkia. Irans politisjef, Esmaeil Ahmadi Moghaddam, mener det er "sannsynlig" at vestlig etterretning har kidnappet Asghari. Det blir antatt at Asghari har informasjon om den savnede israelske flynavigatoren Ron Arad. The Daily Telegraph i England har derfor spekulert i om Israel kan stå bak forsvinningen. Dette blir avvist i Jerusalem. Israel frykter at Iran vil gjengjelde det de anser som en vestlig provokasjon med å kidnappe israelske tjenestemenn i utlandet. I følge kilder gjengitt av den arabiske avisen al-Sharq al-Awsat, dro Asghari frivillig videre til USA fra Tyrkia. Han skal ha søkt asyl i USA.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart