Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Beskylder Mossad for generals forsvinning

En ledende iransk general, Ali-Raza Asgari, ble for en måned siden sporløst borte i den tyrkiske byen Istanbul. Iranske myndigheter hevder nå at Israel og USA kanskje kan ha hatt en hånd med i forsvinningen. I følge tyrkiske kilder "kan vi ikke se i våre data at en person under dette navnet i det hele tatt har forlatt Tyrkia. Men grunnet hans sensitive jobb og den viktige informasjonen han satt på angående det iranske atomprogrammet, blir mulighetene for at han forlot Tyrkia ved hjelp av falskt pass og falskt navn undersøkt". Det var i et møte mellom tyrkiske og iranske sikkerhetsdelegater at mistanken først ble rettet mot den hemmelige israelske sikkerhetsorganisasjonen Mossad. Søket etter Asgari har enda ikke gitt noen resultater, skriver Yedioth Aharonoth.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart