Løgn at iranske jøder flytter til Israel

40 iranske jøder landet på Ben Gurion tirsdag, men nyheten blir avvist som løgn av ledere for det jødiske samfunnet i Iran. – Rapporten som ble publisert om det jødiske samfunnet i Iran av utenlandske nyhetsbyrå er en ren løgn, skriver det jødiske parlamentsmedlemmet Maurice Mo’atamad og lederen for det jødiske samfunnet i Teheran Ciamak Morsathegh i en pressemelding. Gjentatte ganger erklærer de to lederne sin støtte til Iran, blant annet til "den hellige regjering i den islamske republikk". – Siden 1979 har jødene i Iran vist streng lojalitet til landets ekstreme islamske regime og støttet deres anti-zionistiske politikk av nødvendighet, skriver den israelske avisen Yedioth Aharonoth. Israelske medier har gjengitt bilder av de iranske jødene som ankom Ben Gurion, men har sladdet ansiktene deres.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart