Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Musikkvideo på Hamas-TV: – Død over Israel!

Skjermdump fra musikkvideoen sendt på Al-Aqsa TV.
Hatopplæringen fortsetter på Gazastripen, også gjennom musikkvideoer.

Siden i dag morges har terrorister tilhørende den islamistiske terrororganisasjonen Islamsk Jihad på Gazastripen skutt rundt 150 raketter mot israelske sivile. Det skjer etter at Israel i et luftangrep i natt drepte gruppens leder, Baha Abu Al-Ata. Han var ansvarlig for de aller fleste av den Iran-støttede gruppens terroraktiviteter, og planla mange rakett-, skarpskytter-, drone- og andre typer angrep mot Israel det siste året.

For å vise dens støtte til angrep mot Israel har derfor TV-kanalen Al-Aqsa TV, som drives av terrororganisasjonen Hamas, flere ganger i dag kringkastet en musikkvideo som gjentatte ganger oppfordrer til å utslette Israel med ordene «Død over Israel», skriver Palestinian Media Watch (PMW).

Samtidig med at de hebraiske bokstavene «Død over Israel» blinker over skjermen, blir det vist bilder fra tidligere terrorangrep og begravelser av israelske ofre.

Musikkvideoen med tittel «Kast ut den stjelende okkupanten fra det rasende landet Jerusalem» ble også sendt rundt en halvtime før bygningen der TV-kanalen Al-Aqsa holdt til ble bombet av Israel 12. november 2018. Hamas-kanalen var ett av flere mål som ble rammet av det israelske forsvaret IDF etter at rundt 460 raketter i løpet av 25 timer ble skutt inn i Israel fra Gazastripen. Musikkvideoen ble sendt i reprise 25. mars 2019, 4. mai 2019 og altså i dag, 12. november 2019.

Slik starter sangteksten: «Kast ut den stjelende okkupanten fra det rasende landet Jerusalem. Rensk huset ditt for ham, den sionisten i hans ydmykelse, skriv ‘død, død, død over Israel’, med flytende blod, og med den blødende kroppen lag død, død, død over Israel.»

Her blir den Hamas-drevne TV-stasjonen Al-Aqsa TV sprengt i stykker av israelske jagerfly. (Foto: Skjemdump YouTube)
Her blir den Hamas-drevne TV-stasjonen Al-Aqsa TV sprengt i stykker av israelske jagerfly i november 2018. (Foto: Skjemdump YouTube)

Deretter vises følgende tekst på hebraisk: «Død over Israel»

Så følger et opptak av den avdøde Hamas-lederen Nizar Rayan der han i en tale roper ut til folkemengden: «[Husk] Khaibar, Khaibar, o’jøder. Muhammeds soldater vil vende tilbake».

Dette slagordet blir ofte brukt som en trussel mot jøder om at de må forvente å bli overvunnet og myrdet igjen av muslimer, akkurat slik Muhammed drepte jødene ved landsbyen Khaibar i år 628.

Samtidig vises flere bilder fra begravelser av israelske ofre for terrorangrep.

Utdraget fra musikkvideoen avsluttes slik: «Vær klar for døden. Ikke vis noen barmhjertighet overfor «hæren av aggresjon» som er kledd i klærne til soldaten og bosetteren.»

https://youtu.be/uHx6NoKoL1o
«Død over Israel» – musikkvideo sendt på den Hamas-drevne Al Aqsa TV. (Via PMW)


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart