Kom til MIFF Forum i Ålesund 12.-13. nov! Early bird-rabatt!

Vi trenger deg med på laget!

Her blir den Hamas-drevne TV-stasjonen Al-Aqsa TV sprengt i stykker av israelske jagerfly. (Foto: Skjemdump YouTube)
Her blir den Hamas-drevne TV-stasjonen Al-Aqsa TV sprengt i stykker av israelske jagerfly. (Foto: Skjemdump YouTube)

Like før TV-stasjonen ble bombet oppfordret den til «død over Israel»

Israelske jagerfly gjorde slutt på propagandaen til Al-Aqsa TV.

Bare en halvtime før den Hamas-drevne TV-stasjonen på Gazastripen ble bombet av Israel mandag kveld, sendte stasjonen en musikkvideo hvor det gjentatte ganger ble oppfordret til «død over Israel». Musikkvideoen viste også klipp fra terrorangrep og scener hvor israelske terrorofre ble begravet.

I musikkvideoen var det også et klipp med den avdøde Hamas-lederen Nizar Rayan som synger sammen med publikum: «[Husk] Khaibar, Khabiar, o jøder. Muhammeds hær vil vende tilbake». Dette slagordet blir ofte brukt som en trussel mot jøder om at de må forvente å bli overvunnet og myrdet igjen av muslimer, akkurat som Muhammed drepte jødene ved landsbyen Khaibar i år 628, skriver Palestinian Media Watch.

TV-stasjonen var et av 150 Hamas-mål som ble bombet etter at terroristene hadde skutt 460 raketter mot Israels sivilbefolkning i løpet av 25 timer.

Her kan du se musikkvideoen som ble spilt på TV-stasjonen:

At det spilles musikkvideoer på Hamas-TV hvor det oppfordres til drap på israelere/jøder er ikke veldig overraskende. Slike musikkvideoer er svært vanlig på Hamas-TV, har Palestinian Media Watch dokumentert i en årrekke.

Selv om Hamas tirsdag gikk med på en våpenhvile med Israel, er det lite sannsynlig at de vil endre noe på sitt hatefulle budskap. Hamas er en islamistisk terrororganisasjon som åpent erklærer i sitt eget charter at muslimer har en religiøs forpliktelse til å ødelegge Israel og utslette jødene.

Gjennom årene har TV-kanalen spredt sitt hat mot Israel og jøder og oppfordret muslimer til å bli selvmordsbombere og terrorister. Heller ikke små barn har vært forskånet for hatet. På TV-kanalens barne-TV er barn blitt opplært til å hate jøder, mens terrorister og «martyrer» hylles som helter.

Nå, etter at Israel bombet stasjonen i stykker, har propagandaen stilnet. I alle fall for en stund. Her kan du se øyeblikket før stasjonen ødelegges:

Israel advarte på forhånd om at bygningen kom til å bli angrepet. I tillegg til at selve TV-stasjonen ble evakuert ble også naboer til bygningen varslet. Det er ikke kommet melding om at noen kom til skade i angrepet på stasjonen.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart