Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

– Palestinerne ser på utslettelse av jødene som en realistisk mulighet

Forsvarsminister Moshe Ya'alon trekker paralleller fra Holocaustminnet til eksisterende holdninger blant palestinerne. (Foto: Reuven Kapuscinski, flickr.com)
Forsvarsminister Moshe Ya'alon trekker paralleller fra Holocaustminnet til eksisterende holdninger blant palestinerne. (Foto: Reuven Kapuscinski, flickr.com)
Det sier Israels forsvarsminister Moshe Ya'alon i sin tale på Den internasjonale minnedagen for Holocaust.

– Israel vil ikke lenger tolerere palestinske provokasjoner og forsøk på å isolere oss i internasjonale institusjoner, sa forsvarsminister Moshe Ya’alon da han mandag holdt tale i forbindelse med markeringen av Den internasjonale minnedagen for Holocaust. Han rettet sterk kritikk mot de palestinske myndighetene for på den ene siden å hevde at de søker fred, samtidig som de oppmuntrer initiativ til boikott av Israel.

– I de palestinske selvstyremyndighetene, der lederskapet presenterer seg selv som noen som streber etter å oppnå en avtale med oss, fortsetter de brutale, utålelige provokasjonene mot staten Israel og det jødiske folket, sa Ya’alon ifølge Jerusalem Post.

– Provokasjonene manifesterer seg i utdanningssystemet og i media, hvor hatet og giften burde være støtende for ethvert menneske, sa han.

– De skaper enda en generasjon av palestinske barn som er lært opp til å se på tvangsforflytning og utslettelse av jødene som en realistisk mulighet i stedet for å utdanne dem i retning av en kultur av fred og sameksistens side om side med Israel, sa Ya’alon.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart