Bli med på MIFF Forum i Stavanger 11. og 12. november

Terrorgruppen Hamas på Gazastripen rekrutterer palestinere på Vestbredden til å utføre terrorangrep mot Israel. (Foto: Flash90)

Avverget stort terrorangrep fra Hamas

Sju mistenkte på Vestbredden ble rekruttert av Hamas til å utføre terrorangrep mot israelere.

Klikk her for å forhåndsbestille nå – da får du gratis forsendelse!

Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme.

I denne boken tar Conrad Myrland opp hva ledere i fagbevegelsen har sagt og skrevet om Israel det siste tiåret. Forfatteren viser hva som er feil og mangelfullt, og foreslår ord som ville vært mye bedre å bruke, ikke bare for å tine forholdet til Israel, men også for å gi et konstruktivt bidrag til fred. Det er mye LO har misforstått, blant annet om Oslo-prosessen, jødedommen og konflikten.

I hele sin tid som utenriksminister, opposisjonsleder og statsminister, har Jonas Gahr Støre (Ap) vært under press fra sine mektigste nasjonale støttespillere til å føre en mer ekstrem Israel-politikk. I denne boken får du svar på hvordan han har taklet det.

Venstresidens isfront mot Israel inneholder også 12 dypdykk-artikler, med temaer som blant annet:

  • Hvordan palestinske myndigheter belønner barnemordere og terrorister
  • Ensidig norsk anerkjennelse av Palestina vil undergrave folkeretten og Oslo-avtalen
  • Den anti-israelske norske kirke
  • Hvorfor du ikke kan ta FN-fordømmelser av Israel alvorlig

Israelske sikkerhetsstyrker pågrep tidlig i september flere mistenkte på Vestbredden som planla flere bombeangrep mot israelske styrker og sivile. De mistenkte er tilknyttet Hamas, skriver Jerusalem Post.

Totalt sju palestinere fra Hebron og Nablus ble arrestert og avhørt i operasjonen, som ble ledet av sikkerhetstjenesten Shin Bet og IDF. I avhørene kom det frem at de mistenkte var blitt rekruttert av Hamas.

Det var Yahya Amer Muhammad Abu Sayfan fra Hamas som rekrutterte de sju palestinerne. 26 år gamle Abu Sayfan er bosatt på Gazastripen og er ansvarlig for å rekruttere palestinere til terrorgruppen, i tillegg til at han sprer antisionistisk og antisemittisk hets på sosiale medier.

Abu Sayfan skal ha veiledet de sju mistenkte i hvordan de skulle lage bomber, i tillegg til at han ga dem ordre om å gjennomføre angrepene. De mistenkte fikk penger til å kjøpe våpen, eksplosiver og annet utstyr fra Abu Sayfan – alt ble senere konfiskert av israelske styrker.

Arrestasjonene viser hvordan Hamas konstant jobber for å destabilisere Vestbredden og oppfordre til vold ved å rekruttere palestinere, mener Shin Bet. De sier israelske sikkerhetstjenester vil «fortsette å stanse Hamas sine forsøk på å begå terrorangrep mot Israel».

Dette er bare ett av over 300 store planlagte terrorangrep som er blitt avverget av israelske sikkerhetsstyrker så langt i år.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart