Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

To sjøblokader i Middelhavet

Utenfor kysten av Libya denne uken: Marineskip fra Norges allierte i NATO håndhever sjøblokade av Gaddafi-regimet. Libya kan knyttes til flere episoder av vold mot sivile europeere, men har neppe rammet noen NATO-land med raketter de siste ti årene. Norge, med den rødgrønne regjeringen i spissen, deltar som full partner i å håndheve sjøblokaden.

2000 kilometer lenger øst i Middelhavet denne uken: Israelske marineskip håndhever sjøblokade av Hamas-regimet på Gaza-stripen. Hamas har rammet Israel med tusenvis av raketter og granater de siste ti år, og har med stolthet tatt ansvar for selvmordsbombere og infiltrasjonsangrep. Norske aktivister, med stortingsrepresentantene Stine Renate Håheim og Aksel Hagen fra regjeringspartiene Ap og SV i spissen, deltar for fullt i forsøket på å bryte sjøblokaden.

Libya-blokaden vet jeg lite om, norske medier og politikere ser ut til å være lite interessert. Et Google-søk på «blokaden av Libya» på norske domenenavn gir 5 søkeresultater.

Gaza-blokaden vet vi alle mer om. Et tilsvarende Google-søk på «blokaden av Gaza» gir 57.100 resultater. Forholdet er altså 1:11.000 i oppmerksomhet.

Til tross for oppmerksomheten, er det ikke alle som har fått med seg at Gaza-blokaden er lovlig etter internasjonal lov, så lenge Hamas og Israel er i krigstilstand. Alle som klart gir uttrykk for at de vil bryte blokaden, kan stanses, også i internasjonalt farvann.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart