Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Irans «arkitekt» for rakettforsvar gravlagt

Brigader Hassan Moqaddam og 16 andre medlemmer av den iranske revolusjonsgarden ble drept i en eksplosjon søndag. Eksplosjonen i militærbasen var så kraftig at den ble registrert i Teheran som ligger 45 kilometer unna.

Moqaddam blir omtalt som «ariktekt» for Irans rakettforsvar. – Martyr Moqaddam var hovedariktekten til revolusjonsgardens kanon- og rakettkraft, og grunnleggeren for avskrekningskraften til vårt land, sa Hossein Salami, nestleder i revolusjonsgarden, i forbindelse med gravleggelsen mandag. Moqaddams betydning blir tydelig ved at Irans øverste leder Khamenei deltok under begravelsen. Forsvarsminister Ahmad Vahidi har besøkt de etterlatte og overbrakt kondolanser fra president Mahmoud Ahmadinejad.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart