Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

– Med væpnet kamp skal hele området fra elven til havet erobres

Ismail Haniyeh i tale 14. desember 2011. (Skjermdump fra Hamas TV via PMW)
Ismail Haniyeh i tale 14. desember 2011. (Skjermdump fra Hamas TV via PMW)
Ismail Haniyeh har nok en gang gjentatt det klare målet til Hamas i en stortale.

14. desember 2011 talte Ismail Haniyeh, statsminister for Hamas-regimet, til en stor folkemengde på Gaza-stripen. Talen ble sendt på Hamas TV, og Palestinian Media Watch har oversatt utdrag av talen til engelsk.

Haniyeh gjorde det klart at Hamas sikter mot full og total seier over Israel i militær konflikt.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5mEVKRKVM-0[/youtube]

«Vi sier tydelig i dag, så det ikke kan bli forklart på noen annen måte, at den væpnede motstandskampen og den væpnede kampen er veien og det strategiske valg for å frigjøre det palestinske land, fra [Middel-] havet til [Jordan-] elven, og for å utdrive dem som har invadert og utsugd det velsignede land Palestina. Hamas-bevegelsen vil lede intifada etter intifada inntil vi frigjør Palestina – hele Palestina, om Allah vil. Allah Akbar og lovet være Allah. Vi sier helt klart og åpent, at palestinsk forsoning – og dette må alle parter vite – ikke kan komme på bekostning av disse prinsippene,  på bekostning av vår motstandskamp. Disse prinsippene er absolutte og kan ikke diskuteres: Palestina – hele Palestina – er fra sjøen til elven. Vi vil ikke oppgi en tomme jord av Palestina. Hamas sin rolle i det midlertidige mål om å frigjøre [bare] Gaza, Vestbredden eller Jerusalem, erstatter ikke på noe tidspunkt vårt strategiske mål når det gjelder Palestina eller landet Palestina.»

 

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart