Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Gantz: – Andre land er forberedt på mulig Iran-angrep

Et britisk Tornado-jagerfly. (Illustrasjonsfoto: UK Ministry of Defence)
Et britisk Tornado-jagerfly. (Illustrasjonsfoto: UK Ministry of Defence)
Israels forsvarssjef Benny Gantz kommer med klare hint om at andre land kan komme til å gjennomføre militæraksjon mot det iranske atomprogrammet.

– Andre land har klargjort sine militære styrker for mulig angrep mot Irans atomanlegg, sa Gants torsdag. Forsvarssjefen spesifiserte ikke hvilke land som vil være villige til å støtte eller direkte angripe Iran. Til tross for dette, er uttalelsen en av de klareste hint som har kommet på at Israel har klar støtte fra andre land til å angripe Irans atominstallasjoner.

– De militære styrkene er klare. Ikke bare våre styrker, men andres styrker også. Vi håper at det ikke blir nødvendig å bruke disse styrkene, sa Gantz, ifølge Ha’aretz. Gantz gjorde det klart at han ikke talte på vegne av noen andre land.

 

Vi må fortsette presset mot Iran

Gantz har tidligere sagt han mener Iran kan komme til å droppe atomvåpen-løpet på grunn av internasjonalt press. Dette er en noe annerledes linje enn den andre israelske ledere legger seg på, men Gantz understreket torsdag at det ikke finnes noen intern uenighet om Israels syn på hva Iran har som mål. Han sa videre at det er viktig å holde presset oppe mot Iran med sanksjoner og trusselen om militærangrep.

Israels statsminister Benyamin Netanyahu fortalte CNN at internasjonale sanksjoner ikke har endret Irans oppførsel, og at landet fortsatt anriker uran.

– [Sanksjonene] har ikke satt det iranske [atom]programmet tilbake, eller stanset det i det hele tatt, sa Netanyahu, forteller Yedioth Aharonoth.

 

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart