Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Tyrkia avviser at de sladret på Israel

Tyrkias utenriksminister Ahmet Davutoglu (Foto: UNHCR Photo, flickr.com)
Tyrkias utenriksminister Ahmet Davutoglu (Foto: UNHCR Photo, flickr.com)
Påstandene om at Ankara med vitende og vilje avslørte israelsk spionvirksomhet er "designet for å sverte oss", påstår Tyrkias utenriksminister Ahmet Davutoglu.

David Ignatius i Washington Post avslørte onsdag at Tyrkias statsminister Recep Tayyip Erdogan skal ha avslørte identiteten til ti iranske Mossad-agenter for myndighetene i Teheran.

Men påstandene til den verdenskjente utenriksjournalisten er kun en orkestrert kampanje for å «sverte» Tyrkia, hevder Ankaras utenriksminister Ahmet Davutoglu torsdag. Informasjonen som kommer fram i artikkelen har ikke blitt kommentert av israelske myndigheter. Det er vanlig at de forholder seg tause omkring spionrykter de er involvert i.

Målet for denne svertekampanjen er statsminister Erdogan, en åpent konservativ muslim, og etterretningssjef Hakan Fidan med sine tette bånd til Iran, hevder han. Tross Tyrkias tradisjoner for å skille mellom politikk og religion, blir den sittende regjeringen beskyldt av mange for å presse islamske verdier på lovverk og politikk.

– Det har pågått en svertekampanje mot vår 10-årige erfaringer [i regjering]. De ønsker å se det gamle Tyrkia igjen, mener Davutoglu.

Tyrkisk etterretning skal ha skaffet seg god oversikt over en rekke møter de iranske spionene og deres israelske Mossad-sjefer holdt i Tyrkia. Denne informasjonen og navnene på de involverte, skal de ha lekket til Iran.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart