Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Netanyahu til IDF: – Gjør klar for Iran-angrep

Offiserer i IDFs Fallskjermbrigade innvier et nytt treningsanlegg i Nevatim med et åpningshopp. (Illustrasjonsfoto: IDF)
Offiserer i IDFs Fallskjermbrigade innvier et nytt treningsanlegg i Nevatim med et åpningshopp. (Illustrasjonsfoto: IDF)
Statsminister Benjamin Netanyahu og forsvarsminister Moshe Ya'alon har gitt de israelske forsvarsstyrkene ordre om å fortsette forberedelsene for et mulig angrep mot Irans atomanlegg.

De israelske forsvarsstyrkene kommer i år til å bruke 17 til 20 milliarder kroner i forberedelser til et mulig forhåndsangrep mot Irans atomvåpenprogram. Det forteller tre Knesset-medlemmer til Ha’aretz på bakgrunn av opplysninger gitt fra generaler i IDF. Omtrent et tilsvarende beløp ble brukt i 2013, skriver journalist Barak Ravid i Ha’aretz.

Det er i møter mellom IDFs ledelse og Knesset-medlemmer at Netanyahu og Ya’alons ordre om forberedelser skal ha blitt gjengitt.

– IDF har fått ordre om å fortsette forberedelsene til et angrep uavhengig av forhandlingene som stormaktene nå har med Iran, sier de anonyme Knesset-medlemmene til avisen.

IDFs talsmannskontor og Statsministerens kontor har avvist å kommentere rapporten.

På mandag signaliserte forsvarsminister Moshe Ya’alon at han nå åpner for et israelsk soloangrep mot Irans atominstallasjoner.

 

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart