Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Rapporter om israelsk luftangrep mot Hizbollah

Fly fra det israelske luftforsvaret. (Illustrasjonsfoto: IDF)
Fly fra det israelske luftforsvaret. (Illustrasjonsfoto: IDF)
Arabiske medier meldte tirsdag kveld at israelske fly hadde angrepet en våpenforsendelse på vei til Hizbollah i grenseområdet mellom Syria og Libanon.

Luftangrepet skal ha skjedd tirsdag ettermiddag. Angrepet skal ha vært rettet mot en konvoi med våpen på vei til Hizbollahs krigere i Syria. Flere av Hizbollahs strategiske stillinger i grenseområdet skal også ha blitt rammet av angrepet. Dette meldte arabiske medier tirsdag kveld, ifølge en rapport på den israelske tv-kanalen Channel 2 som er gjengitt av Jerusalem Post.

Rapportene er ikke bekreftet fra israelsk hold. Det israelske forsvaret kommenterer normalt ikke meldinger om slike operasjoner. Det er likevel kjent at Israel flere ganger tidligere har utført lignende operasjoner på fiendtlig territorium for å stanse våpenforsendelser til terrororganisasjonen Hizbollah. I april bekreftet statsminister Benjamin Netanyahu dette i full offentlighet.

– Vi reagerer når vi må reagere, både her og på den andre siden av grensen. Vi har gjennomført flere titalls angrep for å hindre at Hizbollah får tak i mer avanserte våpen enn de har i dag, sa Netanyahu den gangen.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart