Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

– Likestilling er en «zionistisk konspirasjon» for å ødelegge den tradisjonelle familien

Irans øverste leder Ayatollah Khamenei. (Foto: Wikipedia)
Irans øverste leder Ayatollah Khamenei. (Foto: Wikipedia)
Ayatollah Ali Khamenei mener kvinnens rolle i hjemmet er forutbestemt av Gud.

Irans øverste leder ayatollah Ali Khamenei anklager Israel og vesten for å utnytte kvinner til sin egen forlystelse og jordiske gleder, og kaller likestillingen en «zionistisk konspirasjon» med mål om å bryte opp den tradisjonelle familien. Uttalelsene fra Irans øverste leder kom på et arrangement om kvinners rolle i det islamske samfunnet, skriver den israelske avisen Israel Hayom.

Ayatollah Khamenei skal ha hånet det vestlige idealet om likestilling og uttalte ifølge det iranske nyhetsbyrået Mehr at kvinnekampen tvert imot undergraver kvinnens posisjon i samfunnet, som han mener er forutbestemt av Gud.

– Disse avvikende og neglisjerende menneskene ydmyker husmorens rolle. En husmor er faktisk ansvarlig for å oppfostre og utdanne de mest verdifulle produktene vi har, nemlig mennesker, uttalte Khameinei.

– Dessverre, også noen ganger i vårt eget land og i islamske miljøer får kvinnen så mange oppgaver og forventninger at det til slutt ender opp med at hun kollapser og blir ydmyket, la han til.

Den iranske lederen skal også ha sagt at Gud har bestemt at det skal være likheter og ulikheter mellom mann og kvinne, og at det er forskjell på kvinner og menn når det kommer til hvilket ansvar de skal ha i livet. Ayatollahen mener likestiling og like rettigheter mellom kjønnene skaper en falsk frihet, i stedet for å anerkjenne og pleie deres gudgitte potensiale som kvinner og menn.

– I dag angrer vestlige forskere og alle de som har kjempet for likestilling på sine handlinger og for den skaden den har forårsaket, skal Khamenei ha uttalt.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart