Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Hamas-TV: – Koronaviruset er Allahs soldat

Gaza-imam Jamil Al-Mutawa mener koronaviruset er "Allahs soldat". (Skjermdump fra MEMRI/Youtube)
Dagen før to personer fikk påvist koronasmitte på Gazastripen ble viruset hyllet av imam som mener det er en soldat sendt av Allah og som rammer muslimer aller minst.

Fredag 20. mars 2020 holdt imam Jamil Al-Mutawa en preken i en moské i Gaza der han takket Allah for å ha sendt koronaviruset. I talen hevdet han at viruset er Allahs soldat fordi det rammer USA, Israel Iran, Italia og Kina hardt, mens palestinere og Gaza-beboere er upåvirket. Det skriver Middle East Media Research Institute (MEMRI) i en artikkel publisert samme dag.

– Hva skjer om han (Allah) sender 50 slike (soldater) som koronaviruset, spør imam Jamil Al-Mutawa. (Skjermdump fra Youtube)

MEMRI er en frivillig organisasjon med hovedkvarter i Washington som blant annet oversetter arabisk-språklige medier i Midtøsten til engelsk. De har oversatt deler av talen som ble kringkastet direkte på Al-Aqsa TV til befolkningen på Gazastripen. TV-stasjonen tilhører Hamas-regimet.

I talen uttrykker Al-Mutawa glede over at koronaviruset dreper, og han ber Allah om å fortsette med å sende viruset til folkene bak den såkalte «århundrets avtale», altså Trumps fredsplan.

Moskeen i Gaza var full av folk som hørte på iman Al-Mutawas preken fredag 20. mars 2020. (Skjermdump fra Youtube)

MEMRI legger til at dagen etter imamens preken, lørdag 21. mars, kom bekreftelsen på at to personer på Gazastripen hadde fått påvist sykdommen COVID-19.

Her er noen av imam Al-Mutawas uttalelser oversatt fra engelsk til norsk:

«[Allah] har sendt bare én soldat [koronaviruset]. Hva skjer om han sender 50 slike [soldater] som koronaviruset? Han har bare sendt én soldat, og det har rammet 50 [amerikanske] stater. For en time siden sa de på TV at i California … De sa de forventer at 50 prosent av California vil bli infisert innen to måneder. De snakker om 25 millioner infiserte i kun én av de 50 statene. Allah være lovet! Se hvordan enhver som legger planer mot Al-Aqsa-moskeen, blir knust til småbiter av Allahs soldater!»

«Se hvor tomme de [israelske] byene er. Se hvor tomme gatene deres er, og se hvor full av folk denne moskeen er! Hvem er det som har gitt oss sikkerhet og skrekkslått dem? Hvem er det som har beskyttet oss og skadet dem? Det er Allaaaaaaaaah!»

«O’Allah, hold koronaviruset borte fra oss, led det vekk fra oss, og la det ramme folkene som står bak den onde avtalen [Trump-planen].»

«Brødre, er koronaviruset ekte? Ja. Er koronaviruset farlig? Ja. Kan koronaviruset drepe? Ja. Finnes det folk som er infisert med koronaviruset? Allah være lovet! Tallene for Italia: 450 ofre i går. Det er ett offer der hvert åttende minutt. I Iran er det ett offer hvert åttende minutt. Kina er nummer to etter Italia med 3.300 ofre. Hva er det som skjer? Allah være lovet! Dette er Allahs storhet.»

«Muslimene er det folket som er minst infisert. Det eneste landet der ingen har dødd… Da jeg kom inn i denne moskeen fikk jeg en tekstmelding om at de 56 personene som var satt i karantene i Betlehem, har blitt helt friske takket være Allahs nåde. Brødre, før jeg kom inn i moskeen kontaktet jeg leger. De fortalte at det på nåværende tidspunkt ikke finnes ett eneste tilfelle i Gaza.»

– Korona-viruset er Allahs soldat, sier imam Jamil Al-Mutawa i talen han holdt i Gaza fredag 20. mars. (Video: MEMRI på Youtube)

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart