Gaza-imam Jamil Al-Mutawa mener koronaviruset er "Allahs soldat". (Skjermdump fra MEMRI/Youtube)

Hamas-TV: – Koronaviruset er Allahs soldat

Dagen før to personer fikk påvist koronasmitte på Gazastripen ble viruset hyllet av imam som mener det er en soldat sendt av Allah og som rammer muslimer aller minst.

Onsdag 29. november kl. 18.00-20.30 blir det stor solidaritetskveld med ofrene og gislene etter 7. oktober-massakren i Gamle Logen (Grev Wedels plass 2) i Oslo. Ta med venner og familie for å vise din solidaritet!

Se program og bestill billetter her

7. oktober 2023 gjennomførte Hamas og Islamsk Jihad, støttet av Iran, den største massakren på sivile jøder siden Holocaust. Over 1400 israelere ble drept, 240 kidnappet og over 4.800 skadet. Flere er fortsatt savnet.

Iran og Hizbollah truer også Israel med 150.000 raketter i Sør-Libanon. Helt siden etableringen i 1988 har Hamas uttrykt drømmen om å utslette Israel og begå massakrer mot jøder. Bare israelske sikkerhetstiltak har forhindret dette tidligere. Bare israelske forsvarstiltak mot Hamas kan hindre at det skjer igjen. Hamas sier at de vil gjenta slike massakrer inntil Israel er utslettet.

I 2014 påpekte MIFF de mange likhetene mellom Hamas og Islamsk Stat. Dessverre ble varslene ignorert av de fleste politikere og medier i Norge. Det ultimale målet til Hamas er systematisk blitt fordreid av for eksempel NRK.

Omkring 1500 terrorister deltok i massakrene på israelske sivile 7. oktober. Allerede denne første måneden kommer en belønning på 20.000 kroner til deres etterlatte, senere kommer 3.800 kroner i måneden på livstid. Belønningen av terror er sponset av dine skattepenger.

De palestinske terroristene rykket inn i israelske landsbyer på en sabbatsmorgen, og israelske grensevakter ble tatt på sengen. De drepte et stort antall sivile – eldre, kvinner, barn – dødstallene har nå oversteget 1400, og fortsetter å vokse. Som Islamsk Stat dokumenterte de sine egne krigsforbrytelser og forbrytelser mot menneskeheten i videoklipp. Et ukjent antall israelere og andre utenlandske statsborgere, over 200, er tatt som gisler av Hamas.

MIFF vet nøyaktig hvordan massakren på 1.400 israelere ble forberedt – og vi kjenner Norges rolle. Etter 7. oktober er det tid for en ny norsk tilnærming til konflikten! De store demokratiene gir klar støtte til Israels forsvarskamp, det samme må Norge gjøre.

At Hamas løslater gislene er det viktigste skrittet for å få til en raskest mulig avslutning på krigen. Se her hvordan du kan hjelpe.

Den redselsfulle krigen i dagene og ukene fremover er alene ansvaret til Hamas, Iran og deres allierte. Hamas ønsker sivile tap på Gazastripen, sier en tidligere norsk forsvarssjef. Vi skulle så inderlig ønske for de sivile palestinernes skyld, at de fikk være med på fred og normalisering med israelerne. Men deres nasjonale bevegelse er blitt kuppet av de mørkeste, mest destruktive kreftene i verden.

For mer om krigen, se alle MIFFs siste nyhetsartikler

Vis din støtte til Israels folk ved å bli medlem av MIFF nå!

For å gi en gave til MIFFs arbeid: Vipps 39881 | Send SMS med kodeordet GAVE + beløp til 1948. Standard: 250 kroner.

Kom på lokale MIFF-møter og den nasjonale konferansen MIFF Forum på Sola 11.-12. november

15. oktober arrangerte MIFF og tolv andre en stor støttemarkering for Israel utenfor Stortinget. Se og hør alle talene. Les MIFFs taler

MIFFs nye bok Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme. Klikk her for å bestille boken

Fredag 20. mars 2020 holdt imam Jamil Al-Mutawa en preken i en moské i Gaza der han takket Allah for å ha sendt koronaviruset. I talen hevdet han at viruset er Allahs soldat fordi det rammer USA, Israel Iran, Italia og Kina hardt, mens palestinere og Gaza-beboere er upåvirket. Det skriver Middle East Media Research Institute (MEMRI) i en artikkel publisert samme dag.

– Hva skjer om han (Allah) sender 50 slike (soldater) som koronaviruset, spør imam Jamil Al-Mutawa. (Skjermdump fra Youtube)

MEMRI er en frivillig organisasjon med hovedkvarter i Washington som blant annet oversetter arabisk-språklige medier i Midtøsten til engelsk. De har oversatt deler av talen som ble kringkastet direkte på Al-Aqsa TV til befolkningen på Gazastripen. TV-stasjonen tilhører Hamas-regimet.

I talen uttrykker Al-Mutawa glede over at koronaviruset dreper, og han ber Allah om å fortsette med å sende viruset til folkene bak den såkalte «århundrets avtale», altså Trumps fredsplan.

Moskeen i Gaza var full av folk som hørte på iman Al-Mutawas preken fredag 20. mars 2020. (Skjermdump fra Youtube)

MEMRI legger til at dagen etter imamens preken, lørdag 21. mars, kom bekreftelsen på at to personer på Gazastripen hadde fått påvist sykdommen COVID-19.

Her er noen av imam Al-Mutawas uttalelser oversatt fra engelsk til norsk:

«[Allah] har sendt bare én soldat [koronaviruset]. Hva skjer om han sender 50 slike [soldater] som koronaviruset? Han har bare sendt én soldat, og det har rammet 50 [amerikanske] stater. For en time siden sa de på TV at i California … De sa de forventer at 50 prosent av California vil bli infisert innen to måneder. De snakker om 25 millioner infiserte i kun én av de 50 statene. Allah være lovet! Se hvordan enhver som legger planer mot Al-Aqsa-moskeen, blir knust til småbiter av Allahs soldater!»

«Se hvor tomme de [israelske] byene er. Se hvor tomme gatene deres er, og se hvor full av folk denne moskeen er! Hvem er det som har gitt oss sikkerhet og skrekkslått dem? Hvem er det som har beskyttet oss og skadet dem? Det er Allaaaaaaaaah!»

«O’Allah, hold koronaviruset borte fra oss, led det vekk fra oss, og la det ramme folkene som står bak den onde avtalen [Trump-planen].»

«Brødre, er koronaviruset ekte? Ja. Er koronaviruset farlig? Ja. Kan koronaviruset drepe? Ja. Finnes det folk som er infisert med koronaviruset? Allah være lovet! Tallene for Italia: 450 ofre i går. Det er ett offer der hvert åttende minutt. I Iran er det ett offer hvert åttende minutt. Kina er nummer to etter Italia med 3.300 ofre. Hva er det som skjer? Allah være lovet! Dette er Allahs storhet.»

«Muslimene er det folket som er minst infisert. Det eneste landet der ingen har dødd… Da jeg kom inn i denne moskeen fikk jeg en tekstmelding om at de 56 personene som var satt i karantene i Betlehem, har blitt helt friske takket være Allahs nåde. Brødre, før jeg kom inn i moskeen kontaktet jeg leger. De fortalte at det på nåværende tidspunkt ikke finnes ett eneste tilfelle i Gaza.»

– Korona-viruset er Allahs soldat, sier imam Jamil Al-Mutawa i talen han holdt i Gaza fredag 20. mars. (Video: MEMRI på Youtube)

Kom til støttemarkering for Israel 29. november

Hillel Neuer fra UN Watch holder hovedtalen. Vakker musikk.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 12.500 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Siste artikler fra MIFF

Aktuelt etter 7. oktober-massakren

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart