Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

– Hizbollah vil angre hvis de utfordrer oss

Benny Gantz besøker soldater langs grensen mot Libanon, hvor spenningen med Hizbollah er svært høy. (Foto: IDF)
Forsvarsminister Benny Gantz besøkte soldatene ved den nordlige front.

Forsvarsminister Benny Gantz besøkte tirsdag IDFs nordlige kommando, hvor spenningen med den iransk-støttede libanesiske terrorgruppen Hizbollah har vært høy i lang tid, skriver avisen Israel Hayom.

– Det israelske militæret er forberedt til å takle ethvert scenario langs den libanesiske sektor på best mulig måte. Vi er klar over Hizbollahs forsøk på å utfordre oss, men vi er klare for enhver trussel, forteller Gantz, som understreker at terrorgruppen «kommer til å angre» hvis de utfordrer Israel.

Den israelske forsvarsministeren sa videre at Iran fortsetter å utfordre Israel gjennom å støtte Hizbollah og andre terrororganisasjoner, men også gjennom atomprogrammet sitt og muligheten for atomvåpen.

– Staten Israel vil fortsette å jobbe sammen med sine partnere verden over og med USA spesielt for å forhindre Iran i få atomvåpen, understreker han.

I forrige måned var IDF-sjef Aviv Kochavi på et offisielt besøk til Frankrike. Der fortalte han den franske presidenten Emmanuel Macron at Libanon ble holdt som gissel av Hizbollah, som har betydelig makt over ledelsen i landet.

– Hizbollah har i dag hundretusenvis av raketter plassert i hjertet av sivile boligstrøk som er siktet inn mot den israelske sivilbefolkningen. IDF vil gjøre alt som er nødvendig for å forhindre dette, sa IDF-sjefen i møtet med Macron.

Nylig gjennomgikk det israelske forsvaret en større omorganisering langs grensen mot Libanon for å være bedre forberedt på en krig mot Hizbollah:


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart