Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Offiser avsatt etter overtramp mot journalister

Skjermdump fra video av journalister som får kamerautstyret sitt knust av soldater som går mot IDFs etikk. (Skjermdump via Jerusalem Post)
Etter at noen soldater ødela kamerautstyret til to journalister på Vestbredden i forrige uke, er offiseren som hadde ansvaret for dem, avsatt fra sin stilling.

Offiseren som hadde ansvar for soldatene som 25. september begikk et overtramp mot en italiensk videojournalist og en palestinsk fotograf fra nyhetsbyrået AFP, er nå fjernet fra sin stilling. Det meddelte det israelske forsvaret torsdag, ifølge Jerusalem Post.

Videojournalisten og fotografen var på jobb ved den palestinske byen Beit Furik, i nærheten av Nablus på Vestbredden, da soldater kastet kamerautstyret deres i bakken.

IDF opplyser: ”Etter denne hendelsen, der en offiser oppførte seg på en måte som er uforenlig med det som forventes av en offiser i IDF, satte både sektorledelsen og Givati-brigadens leder oberst Yaron Finkelman i gang etterforskning. Finkelman konkluderte med at offiseren hadde misligholdt sine forpliktelser, og burde fjernes fra sin stilling. Torsdag vedtok Sør-kommandoens leder, brigadegeneral Udi Ben Mohad, å følge Finkelmans konklusjon. Vi vil undersøke hvorvidt offiseren vil kunne fortsette i tjeneste.”


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart