Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

Har ansvar for alt

LO støtter at minst 7 millioner palestinere skal få flytte inn i Israel og stempler landet som apartheidstat. Vis din protest og bli medlem av MIFF nå! Vipps 39881.

– Arafat har ansvar for alt som skjer her, sa statsminister Ariel Sharon bare timer etter israelske kamphelikoptre ødela den palestinske lederens helikopter og hovedkvarteret i Jenin. Bakgrunnen for det israelske, militære svaret er terroraksjonene i helgens om hittil har kostet minst 26 menneskeliv. Da Sharon returnerte fra Washington mandag morgen, holdt han en 10 minutter lang tale for folket, hvor han beskyldte Arafat for å være den største hindringen for fred og stabilitet i Midtøsten. Offisielle palestinske talsmenn kaller Sharons tale en «krigserklæring». Den israelske regjeringen drøfter mulighetene for å erklære organisasjoner som Fatah, Tanzim og Force 17 ulovlige. Dette vil gi dem langt større muligheter til å slå hardt ned på terrorgruppene. I regjeringen er det også dem som støtter å utvise Arafat og bringe de palestinske myndighetene til kollaps.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart