Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

september 24, 2002

Erekat møter israelere tirsdag

Den palestinske ministeren Saeb Erekat sier han sannsynligvis vil møte israelske forhandlere tirsdag, i et forsøk på å få slutt på beleiringen av Yassir Arafat

Vil forverre situasjonen

EU fordømmer Israels beleiring av hovedkvarteret til Yasser Arafat i Ramallah. –Vi frykter at Israels gjengjeldelse bare vil bidra til å forverre situasjonen, og ikke

Ni drept, 24 skadet av IDF på Gaza-stripen

Natt til tirsdag gikk israelske styrker til aksjon på tre forskjellige steder på Gaza-stripen. Palestinske sykehus opplyser om til sammen ni drepte og 24 skadde.

Israel har høy levestandard på tross av uro

I en artikkel i avisa Ha’aretz, ser Amnon Rubinstein nærmere på en del statistikker som plasserer Israel blant de mest utviklede samfunnene i verden. Blant annet er forventet levetid høyere enn i Norge.

Hvorfor Arafat blir beleiret

Grunnen til at Israel har gjennomført beleiringen av Arafats hovedkvarter, er at det er blitt klart at han hindrer arbeidet med å få vedtatt en våpenhvile og reformer i det palestinske styret. Israelerne tror at hvis de isolerer Arafat og arresterer «den harde kjernen» av ettersøkte palestinere som gjemmer seg i hovedkvarteret hans, vil de palestinske lederne som arbeider for våpenhvile få det lettere. Det gjelder blant andre innenriksminister Abd al-Razek Yihiye.

0

Your Cart