Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Hvorfor Arafat blir beleiret

Grunnen til at Israel har gjennomført beleiringen av Arafats hovedkvarter, er at det er blitt klart at han hindrer arbeidet med å få vedtatt en våpenhvile og reformer i det palestinske styret. Israelerne tror at hvis de isolerer Arafat og arresterer "den harde kjernen" av ettersøkte palestinere som gjemmer seg i hovedkvarteret hans, vil de palestinske lederne som arbeider for våpenhvile få det lettere. Det gjelder blant andre innenriksminister Abd al-Razek Yihiye.

Når dette blir skrevet, har ingen av de ettersøkte personene hos Arafat overgitt seg. Noen er riktignok kommet ut, men de var folk som ikke er ettersøkt av israelerne. Israelerne føler at tiden er på deres side i denne saken. Det kan bli aktuelt å sende soldater inn for å hente ut ettersøkte personer. Israelerne regner med at palestinerne vil forhandle om hva som skal skje med disse personene. En høyt rangert israelsk offiser har sagt at noen av dem vil kunne bli sendt til Bagdad, hvor de får både penger og rettledning. Arafat motarbeider alle tiltak for å få til reelle reformer, blant annet fordi de vil svekke hans egen stilling som palestinernes ubestridte leder. Men ikke bare det: Han har straffet noen av hans egne som forsøkte å få Hamas til å slutte å skyte med bombekastere fra Gaza mot israelske mål. Arafat har også forsøkt å undergrave den relative roen som er opprettet i Betlehem. Han hindrer en åpen debatt om det ikke er klokt å stanse de voldelige konfrontasjonene med Israel. Hovedkilde: Ze’ev Schiff, fast reporter i Ha’aretz, 22. september 2002.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart