Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

juli 8, 2004

Om ulik mediedekning og annen rasisme

De siste månedene har gitt helt ekstreme utslag med hensyn til nyhetsdekningen av konflikter i utlandet. Det gjelder særlig når vi sammenlikner situasjonen i Israel og de palestinske områdene med situasjonen i Vest-Sudan.

IDF-soldat under den andre intifadaen. (Illustrasjonsfoto: GPO)

Israelere og andre kjeltringer

Kritikere av Israel vil ofte liste opp virkelige og angivelige ugjerninger fra landet ble opprettet i 1948 og fram til i dag (Israel skapte flyktninger, har drept krigsfanger, vil ikke betale erstatninger til dem som flyktet fra Israel, har atomvåpen og en lang rekke andre anklagepunkter).

Snittlønnen ned 3 %, til 6.949 shekel

Den gjennomsnittlige månedslønnen for israelske arbeidere ser ikke ut til å slå følge med det økonomiske oppsvinget i landet. Gjennomsnittslønnen sank nemlig med tre prosent

Netanyahu sier nye skattekutt kommer

Finansminister Benjamin Netanyahu vurderer å pålegge israelerne å skrive inntektsrapport, med det formål å innføre negativ inntektsskatt og senke momsen med ytterligere 1 prosent neste

Tyranner, kriger og folkemord

I vårt debattforum har brukeren caellaigh samlet en liste over folkemord på 1900-tallet. Listen er nok ikke komplett, men inneholder gode anslag over de verste dødstallene.

0

Your Cart