Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

august 29, 2011

Vurderer høyere skatter for de rike

Finansdepartementet lytter til demonstrantene i Israel og vurderer å øke skattene for de rike, slik at de kan finansiere nye sosiale tiltak.

Terrorangrep mot ungdomsfest i Tel Aviv

En palestiner i 20-årene fra Nablus på Vestbredden brukte bil og kniv som angrepsvåpen utenfor en populær nattklubb i Tel Aviv natt til mandag. Hundrevis av tenåringer var samlet i området for å markere slutt på sommerferien.

Juridisk rådgiver advarer PA

Ikke alle palestinere vil rope hurra dersom FN anerkjenner Palestina i september. PLO representerer alle palestinere i FN. Med en palestinsk stat vil alle palestinere utenfor Vestbredden og Gaza kunne miste sin representasjon i FN, påpeker Guy Goodwin-Gill.

Vi vil ikke la terroren påvirke dagliglivet

Forsvarsminister Ehud Barak snakket mandag om sikkerhetssituasjonen i Israel etter terroren i Tel Aviv og etterretningsrapportene om at nye angrep er under planlegging i Sør-Israel.

Tzanani siktet for utpressing

Den israelske sangeren Margalit Tzanani ble mandag siktet blant annet for utpressing og satt i varetekt fram til rettssaken mot henne starter. «Margol» har vært

Gantz beordrer forsterkninger i sør

Forsvarssjef Benny Gantz har beordret en økt tilstedeværelse for IDF nær Gaza-stripen og grensen til Egypt etter nye terrorvarsel. Den nye etterretningsinformasjonen indikerer at Islamsk

0

Your Cart