Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

oktober 13, 2011

Gresk «rett til å vende tilbake»

66 år etter krigens slutt gir Hellas tilbake statsborgerskap til de få jøder som ble født i landet før 1945 og som fortsatt lever. Det er snakk om noen få hundre personer i høy alder.

Hamas ble tvunget til kompromiss

Ido Zelkovitz tror Hamas følte seg presset opp i et hjørne og derfor ble villig til å inngå kompromiss med Israel om en fangeutveksling.

USA kritiserer bosetningskomité

Statsminister Benjamin Netanyahu har gått med på kravet fra enkelte politikere på høyresiden om å opprette en komité som skal granske om bosetterboliger på privateid palestinsk land er lovlige.

Egyptiske krigsfly over Sinai

Sjef for det egyptiske flyvåpenet, Reda Hafiz, offentliggjorde tirsdag at egyptiske krigsfly patruljerer Sinai-halvøya uten Israels godkjennelse.

EU og Israel samarbeider om vitenskap

I september 2011 brakte Jerusalem Post et intervju med Robert Krengel. Han er en belgier som har bodd i Israel siden 2007 og nå avslutter sin tjeneste. Han har representert EUs rammeprogram for forskning og teknologisk utvikling. Han har en stab i Israel på 2-3 personer.

Hizbollah lovpriser fangeutveksling

– En seier for «motstandskampen», skriver Hizbollah om fangeutvekslingsavtalen mellom Israel og Hamas i en pressemelding som ble offentliggjort onsdag. – Avtalen viser at den

– Israel underkaster seg terroren

Mange familiemedlemmer til terrorofre, som nå må se sine kjæres drapsmenn bli sluppet fri, reagerer kraftig på regjeringens aksept av fangeutvekslingsavtalen.

Egypt har mottatt unnskyldning

Det egyptiske utenriksdepartementet bekreftet onsdag at de hadde mottatt et brev fra Israels forsvarsminister Ehud Barak med en offisiell beklagelse.

Oren: – Israel tar Irans drapsplan alvorlig

Israels ambassadør i Washington Michael Oren sa onsdag at Israel tar de angivelige iranske drapsplanene mot hans saudiarabiske kollega svært alvorlig og betegner det som «en eskalering».

Det er ikke flere saker å vise
0

Your Cart