Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

juli 3, 2012

Nobels fredsprisvinnerne i 1994, under utdelingen i Oslo. Fra venstre: Avdøde PA-president Yasser Arafat, daværende israelsk utenriksminister Shimon Peres (nå president) og den avdøde israelske statsministeren Yitzhak Rabin. (Foto: Sa'ar Ya'acov, GPO)

Nye påstander om forgiftning av Arafat

Gamle anklager om at Israel forgiftet Yasser Arafat har dukket opp igjen, etter at en Al Jazeera-granskning skal ha vist en uforklaring stor tetthet med polonium på noen av Arafats eiendeler.

De fleste arabiske menn i Israel slipper under en langvarig førstegangstjeneste og hyppige repetisjonsøvelser. De får dermed en mye lengre yrkeskarriere enn de fleste jødiske menn. (Illustrasjonsfoto: IDF)

Araberne nekter militærtjeneste

De fleste israelske arabere nekter både militærtjeneste og siviltjeneste. At jødiske menn og kvinner må gjøre flere års militærtjeneste er den virkelig store diskrimineringen i Israel.

Gasskraftverk i Lindon, USA. (Illustrasjon: flickr.com)

Ønsker ikke gassmottak i kommunene sine

Ordførerne i Haifa og Hadera ønsker ikke gassinstallasjoner på landjorden innenfor sine kommunegrenser. De sier de vil ta hensyn til borgernes sikkerhet og miljøet.

Den republikanske presidentkandidaten Mitt Romney ligger kanskje et stykke bak Barack Obama på meningsmålingene, men "Obamacare" og en sterk støtte til Israel vil trolig være en fordel for mormoneren. (Foto: Gage Skidmore)

– Romney planlegger besøk i Israel

Republianernes håpefulle presidentkandidat, Mitt Romney, vil avlegge Israel et besøk i løpet av sommeren, sier regjeringskilder til israelske medier.

0

Your Cart