Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

oktober 25, 2012

Utenriksminister Avigdor Lieberman og statsminister Benjamin Betanyahu stiller felles valgliste til Knesset-valget i januar 2013.

Likud og Yisrael Beiteinu stiller felles valgliste

Det har i flere uker vært snakk om å slå sammen ulike grupperinger til et stort sentrum-venstre-parti. Men nå kommer, uventet for de fleste, meldingen om at de to største partiene i regjeringskoalisjonen, Likud og Yisrael Beiteinu, skal gå sammen om felles valgliste ved valget.

Nils Nordenstrøms innlegg i Drammens Tidende 8. oktober 2012.

Jøder og kolonisering

Når en minoritet som har levd under muslimsk undertrykkelse og diskriminering i flere århundrer vinner tilbake kontroll over et lite landområde hvor deres religion og kultur ble født, er det ikke kolonisering.

Skjermdump fra vl.no torsdag 25. oktober 2012.

Kristin Halvorsen boikotter fremdeles Israel

Kunnskapsminister Kristin Halvorsen (SV) beskriver boikott-utspillet i 2006 som en av sine «største tabber i politikken». Men ikke misforstå, boikotten i seg selv ser hun ikke på som noen tabbe! Bare at hun snakket om det slik at hun fikk kjeft av Jens og Jonas.

Grafen viser svarene som ble gitt i rapporten om antisemittisme som HL-senteret utga i mai 2012. I tillegg vises en Facebook-kommentar av den norske islamisten Ubaydullah Hussain fra 24. oktober 2012.

Vi glemmer lett hvor mange nordmenn islamisten har i ryggen

Ubaydullah Ussains Facebook-trussel mot norske jøder er i alle medier og politiet har gått til aksjon mot boligen hans i formiddag. Men hvor mange tok klar avstand fra norske holdninger da de redselsfulle tallene om støtte til synagoge-skyting ble lagt fram i mai?

0

Your Cart