Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

november 28, 2012

Skjermdump fra http://www.dn.no/forsiden/borsMarked/article2517216.ece

Dagens Næringsliv fjernet feilen NTB nekter å rette

Dagens Næringsliv gjentok at UD har frarådt norske selskaper å delta i oljeleting utenfor Israel. UD har avvist det og MIFF har dokumentert at det er feil. Pressens Faglige Utvalg har innrømmet at en spesifikk advarsel ikke er gitt. NTBs feil ble fjernet av Dagens Næringsliv etter MIFFs artikkel.

Tzipi Livni, leder for det ferske Hatnua-partiet. (Foto: Tzipi Livnis flickr-konto)

Hatnua får sju mandater i ny måling

Tzipi Livnis ferske Hatnua-parti har splittet venstre-sentrum uten at hun har maktet å stjele stemmer fra høyresiden, viser en meningsmåling fra Ha’aretz. Men avhoppere fra Kadima kan gi henne en snarlig opptur.

Norges utenriksminister Espen Barth Eide (Foto: Norsk UD)

Norge støtter PAs ønske om å bli observatørstat i FN

Norges utenriksminister Espen Barth Eide opplyser at Norge vil støtte at de palestinske selvstyremyndighetene får status som observatørstat i FN uten stemmerett eller medlemskap. Israel har tonet ned sine trusler før FNs generalforsamling stemmer over resolusjonen, og vil se hva som skjer videre.

Anja Savosnick til minne.

MIFF lyser fred over Anja Savosnicks minne

Med Israel for fred har mottatt det triste budskapet at en av våre kjære medarbeidere og tillitsvalgte, Anja Savosnick, gikk bort mandag 26. november. Det var på dagen 70 år etter at hennes morfar ble deportert med lasteskipet Donau.

Shelly Yachimovich frykter at hennes Arbeiderparti-prosjekt kan gå på en solid smell. (Foto: Arbeiderpartiet i Israel)

Frykter flukt fra Arbeiderpartiet

Leder i Arbeiderpartiet, Shelly Yachimovich, frykter at en «ubalansert» valgliste med for mange representanter fra venstresiden i partiet kan drive kandidater til et av de fire sentrumspartiene.

0

Your Cart