Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

februar 7, 2013

Kraftig røyk stiger opp fra eksplosjonsstedet på flyplassen.

– Hizbollah må inn på EUs liste over terrororganisasjoner

Etterforskningen i Bulgaria bekrefter at Hizbollah stod bak terrorangrepet mot israelske turister i juli 2012. En kanadisk og en australsk statsborgere deltok i angrepet. – Det er på høy tid at Hizbollah kommer inn på EUs liste over terrororganisasjoner, mener den britiske avisen The Times.

Nicolas Wilkinson i Oppegård SV liker ikke at MIFF avslører hva som blir blir konsekvensene av politikken SV støtter. Er det en menneskerettighet å holde dette skjult? (Skjermdump fra Østlandets Blad)

Akershus fikk lese Israels beste argumenter

Her kan du lese spesialmagasinet fra MIFF som gikk ut til alle husstander i Akershus fylke i slutten av januar. I Oppegård mener SV-politikere at magasinet var «et angrep på menneskerettighetene». Samtidig bekrefter de alt MIFF skriver om SV i magasinet.

Naftali Bennett ønsker å gjøre livet enklere for religiøse jøder, ved å innføre søndag som offisiell fridag i Israel. (Foto: Mati Milstein, The Israel Project)

Vil gjøre søndag til fridag i Israel

Bayit Yehudi tror fri på søndagen vil gjøre det enklere for religiøse jøder å praktisere sabbaten på lørdagen og samtidig gi dem økt kulturell frihet.

0

Your Cart