Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

april 11, 2013

Israel Beiteinu-leder Avigdor Lieberman (Foto: Victor Tonelli, OECD)

Lieberman vil kutte Knesset-lønningene

Israel Beiteinu-leder Avigdor Lieberman tar til orde for 10 prosent lønnskutt for Knesset-medlemmer for at de kan gå foran som gode eksempler i økonomisk nedskjæring. Motstanderne av forslaget synes det er vanskelig å argumentere imot med fullt navn.

Ahikam Simantov holder steinen som en palestiner kastet mot ham da han var baby og ga ham varig hjerneskade. (Foto: Privat/ Tzuriel Cohen-Arazi)

Palestinernes steiner er dødelige våpen

Ahikam Simantov (bildene) har fått ødelagt livet sitt av en palestinsk stein. I mai 1990, da 23-åringen var baby, ble familiens bil angrepet av steinkastende palestinere. For Ahikam ble permanent hjerneskade resultatet.

PAs statsminister Salam Fayyad (f.v.) og hans norske kollega Jens Stoltenberg (Foto: Statsministerens kontor, Norge)

Fayyad tilbød sin oppsigelse

Politisk strid med PA-president Mahmoud Abbas skal ha gjort at statsminister Salam Fayyad (t.v. i bildet) tilbød sin oppsigelse onsdag.

Den lille palestinske jenta Hadeel leser dikt som uttrykker drøm om martyrdøden på PA TV 22. mars 2013.

Palestinsk jente demoniserer jøder på PA TV

En liten palestinsk jente deklamerer dikt som fremstiller jødene som «Allahs fiender» og «sønner av aper». Det gjør hun til programlederens applaus på palestinernes offisielle tv-stasjon. Fatah har på ny æret selvmordsterrorister på sin Facebook-side.

Boikott Israel-parole i 1. mai toget i Bergen 1. mai 2009. (Foto: Magne Hagesæter, flickr.com)

Nå må LO våkne!

Snart er det 1. mai, og LO har en stor informasjonsjobb å gjøre dersom de skal lære sine medlemmer å boikotte Israel skikkelig. Erik Lund i MIFF Østfold foreslår i et leserinnlegg i Sarpsborg Arbeidblad at LO endrer «Boikott Israel»-parolene fra ifjor til «Nei til Israel – Ja til Steinalderen».

Stortingsrepresentant Peter S. Gitmark. (Skjermdump fra NRK Dagsrevyen 21)

Høyre stoler ikke på svarene fra UD

– PAs lønn til dømte terrorister «er en omfattende ordning som har eksistert over tid, og det tror jeg at norske myndigheter og norsk utenriksdepartement har kjent også over tid», sier stortingsrepresentant Peter S. Gitmark. Høyre stoler ikke på UDs svar, melder NRK Dagsrevyen.

0

Your Cart