Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Palestinsk jente demoniserer jøder på PA TV

Den lille palestinske jenta Hadeel leser dikt som uttrykker drøm om martyrdøden på PA TV 22. mars 2013.
Den lille palestinske jenta Hadeel leser dikt som uttrykker drøm om martyrdøden på PA TV 22. mars 2013.
En liten palestinsk jente deklamerer dikt som fremstiller jødene som "Allahs fiender" og "sønner av aper". Det gjør hun til programlederens applaus på palestinernes offisielle tv-stasjon. Fatah har på ny æret selvmordsterrorister på sin Facebook-side.

Islamistisk basert jødehat blir ikke bare spredt på tv-stasjonene til Hamas og Hizbollah. Det kommer nå også på PA TV, tv-stasjonen som er kontrollert av de palestinske selvstyremyndighetene og Fatah. Norge støtter driften av PA TV økonomisk gjennom vår årlige budsjettstøtte på 300 millioner kroner til PA.

22. mars leste en liten palestinsk jente et dikt på PA TV. Det handler om Allah som har skapt henne og gjort henne til en stolt palestiner. Det handler om revolusjon og om «sikker seier», om Allahs bok [Koranen] og «tradisjonen til den mest verdsatte blant profetene» [Muhammed].

– Jeg avviste [alt] utenom å dø med æren som vil gi meg liv, leste jenta.

Diktet fortsetter med å ære Omar ibn al-Khattab og Saladin, muslimske hærførere som inntok Jerusalem.

– Mellom plystringen til kulene synger jeg: ‘Lenge leve nasjonen til Fatah og Yasser Arafat’, fortsatte jenta. «Allahs fiender, sønnene til griser [betegnelse for jødene i islamsk tradisjon], ødela og rev opp oliven- og fikentrær, de drepte barn med rifler, som slanger, de kuttet av deres lemmer med steiner og kviner, de voldtok kvinner på torgene, de vanæret Allahs bok foran millioner, leste jenta.

Hun spurte deretter etter islams nasjon og jihad-soldatene [underforstått: hvorfor griper de ikke inn mot dette?].

– Hvor er frykten for Allah i Jerusalem, som er blitt vanæret av zionistene, avsluttet jenta.

PA TVs programleder, som har smilt til jenta gjennom diktlesningen, roste innslaget umiddelbart: «Bravo, applaus, applaus, applaus til Hadeel.»

Se innslaget her:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1ScBUVkvjFs[/youtube]

Det er Palestinian Media Watch (PMW) som har gjort tv-innslaget kjent for et internasjonalt publikum og oversatt fra arabisk til engelsk. Les deres rapport.

 

Fatah kaller selvmordsbomber «Palestinas brud»

Ayyat Al-Akhras var den yngste kvinnelige selvmordsbomberen under den andre intifadaen. Hun var bare 17 år gammel da hun drepte to og skadet 28 israelere i et kjøpesenter i Jerusalem-området 29. mars 2002. På 11-årsdagen for angrepet valgte Fatah-bevegelsen å ære henne som «Palestinas brud» på Fatahs Facebook-side.

«11-årsdagen 29. mars 2013. Ayyat, vi er forpliktet til ditt løfte. Vi er forpliktet på løftet om frihet, o Palestinas brud, Ayyat Al-Akhras,» skrev Fatah ved siden av et bilde av selvmordsterroristen.

Samme dag æret Fatahs Facebook-side også Ahmed Masharqa, som drepte fire jøder i et selvmordsangrep i den israelske byen Kedumim i 2006.

PMW har også tidligere rapportert om hvordan Fatah hyller terrorister på sin Facebook-side.

 


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart