Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

mai 31, 2013

David M. Weinberg. (Foto: Conrad Myrland)

Se foredragene fra Israel-konferansen

Lørdag var det generalforsamling, utflukt til Trondheim og festmiddag på Israel-konferansen. Søndag var det finale med tre foredrag. Du kan se opptak av foredragene her.

Minst 10 tilsvarende MiG 29-fly skal Russland levere til Syria-regimet. (Illustrasjon: Paul Nelhams, flickr.com)

Russland vil selge ti jagerfly til Syria

Israel skal ha tvunget Russland til å utsette leveranse av avansert rakettsystem til Syria med å true med fullskala krig, ifølge russiske og libanesiske medier. Men nå melder russerne at de vil selge Assad-regimet 10 toppmoderne MiG-jagerfly.

Grafen viser MIFFs medlemsutvikling fra starten i 1978 til generalforsamlingen i mai 2013.

MIFF har hatt sterk framgang

MIFF har hatt 12 prosent medlemsvekst det siste arbeidsåret. Deltakerne på landsmøtet i Trondheim i helgen kan glede seg over mange sterke tall og framgang i informasjonsarbeidet for Israel.

Valgkomiteen i MIFF har innstilt Ida Marie Holen (t.v.) fra Hallingdal som nytt medlem i MIFFs hovedstyre. Kjetil Hansen fra Oslo, Marie Ljones Brekke fra Stavanger og Livar Veggeland fra Kristiansand er innstilt som nye varamedlemmer.

Fire nye valgt inn i MIFFs hovedstyre

Generalforsamlingen i MIFF har valgt Ida Marie Holen (fra venstre) som nytt medlem av MIFFs hovedstyre. Kjetil Hansen (35), Marie Ljones Brekke (25) og Livar Veggeland (29) er valgt som nye varamedlemmer.

0

Your Cart