Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

januar 22, 2014

En ung Oslo-kvinne som ringte MIFF uttrykte drøm om at Adolf Hitler skulle leve slik at han kunne brenne jøder i helvete. (Foto: Bundesarchiv, Wikimedia Commons)

Sterke reaksjoner på MIFFs magasin

Det har kommet sterke reaksjoner på MIFFs magasin etter at det gikk ut til 124.000 husstander i Oslo denne uken. Hør opptak av en ung kvinne som lengter etter at Hitler skal gjenoppstå for å brenne jødene i helvete.

- Vi har uskadeliggjort terrorister som avfyrte raketter fra Gaza-stripen, inkludert terroristen som avfyrte raketter etter Ariel Sharons begravelse, sier Israels forsvarsminister Moshe Ya'alon. (Foto: Reuven Kapuscinski, flickr.com)

Israel rammet to terrorister

Terroristen som angrep Israel med raketter like etter Ariel Sharons begravelse, ble i natt drept av israelske sikkerhetsstyrker. En annen væpnet terrorist ble også drept i den samme aksjonen.

Det muslimske brorskapet og deres palestinske avlegger Hamas kjemper en religiøs krig mot Israel, der den minste jødiske stat blir et hinder for opprettelsen av et muslimsk kalifat i området. (Skjermdump fra dokumentaren om Det muslimske brorskapet, sendt på Nrk 21. januar 2014)

Det muslimske brorskapet avslørt på NRK

Mange som så dokumentaren om Det muslimske brorskapet på NRK2 tirsdag, fikk hakeslepp. Her hadde journalist Sidsel Wold tatt pause fra sin lange rekke med innslag vinklet negativt mot Israel, for å oversette og lese kommentarstemmen til en film som avslørte Det muslimske brorskapets kamp for globalt herredømme.

0

Your Cart