Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

februar 26, 2014

MIFFs medlemsutvikler Geir Knutsen (t.v.) har gitt notatet med MIFFs forventninger til finansminister Siv Jensen. (Foto: Privat)

Siv Jensen fikk MIFFs forventninger

For to uker siden presenterte MIFF våre forventninger i Utenriksdepartementet. I går fikk også finansminister Siv Jensen (FrP) overlevert notatet av MIFFs medlemsutvikler Geir Knutsen.

Angela Merkel og Benjamin Netanyahu møtte pressen sammen i dag. Foto: GPO.

Tysklands forbundskansler støtter Israel som jødisk stat

Da Angela Merkel og hennes regjeringsmedlemmer var på statsbesøk i Israel mandag og tirsdag, kom Merkel med sterk støtte til Israels behov for å bli anerkjent som jødisk stat, og hun tok klar avstand fra boikottbevegelsen. Men hun ble ikke enig med Netanyahu i synet på Iran.

Her mottar Angela Merkel æresmedalje fra Shimon Peres. Foto: Skjermdump fra Youtube.

President Peres ga æresmedalje til Merkel

Tysklands forbundskansler Angela Merkel ble tirsdag den første europeiske lederen som har fått den israelske presidentens utmerkelsesmedalje. Hun får den for å ha stått tydelig opp mot antisemittisme og for Israels rett til å eksistere i sikkerhet.

Den amerikanske Kongressen. (Illustrasjonsfoto: Wikimedia Commons)

USA vurderer å stoppe PA-bistand

Amerikanske myndigheter vurderer å fryse overføringene av bistandsmidler til de palestinske selvstyremyndighetene dersom ikke de vedvarende provokasjonene mot Israel avtar.

0

Your Cart