Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

mars 3, 2014

Fra filmen "The Attack".

Kjærlighetstriller fra Tel Aviv til Blindern

Torsdag 6. mars blir filmen «The Attack» vist av Babel Filmklubb på Blindern i Oslo. Etter en selvmordsbombe oppdager en arabisk lege i Tel Aviv den dystre sannheten om sin kone.

Jan-Erik Smilden, kommentator i Dagbladet, skriver om MIFFs kritikk av Amnesty-rapporten på side 3 i Dagbladet mandag 3. mars 2014. (Faksmile Dagbladet)

Når Dagbladet bruker Moseloven

Jan-Erik Smilden, kommentator i Dagbladet, etterlyser dokumentasjon på fakta som MIFF presenterte i vår kritikk av Amnesty-rapporten. Det får han her.

En jødisk og arabisk jente i samtale. (Illustrasjonsfoto: U.S. Embassy Tel Aviv, flickr.com)

Israels demografiske situasjon

Med en énstatsløsning vil jødene raskt komme i mindretall, dersom de ikke er det allerede. Det forklarer hvorfor Ariel Sharon, Ehud Olmert og nåværende statsminister Benjamin Netanyahu har åpnet for en løsning for to stater med to folk.

Frankrikes statsminister Manuel Valls. (Foto: Philippe Grangeaud, flickr.com)

Jihadister truer jøder i Europa

Jihadister jaget Nord-Afrikas jøder til Frankrike på 1950- og 60-tallet. Femti år senere frykter Frankrikes innenriksminister Manuel Valls (bildet) at radikaliserte islamister som har kjempet i Syria vil angripe det jødiske samfunnet i landet når de er tilbake.

Les hvorfor apartheid-anklagen er en løgn. (Foto: Daniel Roy, flickr.com)

Løgnuken i gang på UiO

Denne uken arrangerer Israels fiender i Norge «Apartheid-uke». Anklagen rettes mot den staten i det store Midtøsten som har absolutt færrest likhetstrekk med apartheid. Se hvorfor apartheid-anklagen mot Israel er en stor løgn.

0

Your Cart