Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

april 10, 2014

Bayit Yehudi-leder Naftali Bennett (Foto: Bayit Yehudi)

Bennett mener annektering er løsningen

Israels handelsminister Naftali Bennett mener fredsforhandlingene er feilslått, og tar til orde for at Israel bør annektere de få prosentene av Vestbredden hvor de største bosetningsblokkene ligger.

Skjermdump fra Aftenposten.no.

Får massiv støtte for å ha droppet Israel-boikott

Billedkunstner Henrik Placht var en ivrig forkjemper for akademisk og kulturell boikott av Israel. Etter at han denne uken sto frem i Aftenposten og fortalte at han har skiftet mening, har han mottatt en mengde positive reaksjoner.

Fra mottakelsesseremonien for Super Hercules 9. april 2014. Generalmajor og sjef for luftforsvaret Amir Eshel sammen med forsvarsminister Moshe Ya'alon og forsvarssjef Benny Gantz. (Foto: IDF)

Første Super Hercules er på plass

I går tok de israelske forsvarsstyrkene imot den første maskinen av Super Hercules C-130J. De gamle Hercules-flyene var med på noen av de stolteste øyeblikk i IDFs historie.

Tungtvannsreaktoren i Arak er ett av Irans atomanlegg. (Illustrasjonsfoto: Wikimedia Commons)

Iran nekter fortsatt å nedgradere atomprogrammet

Iran behøver kun to måneder for å produsere en ferdig atombombe, ifølge USAs utenriksminister John Kerry. Vestens mål med de pågående forhandlingene med Iran er å forlenge den nødvendige bombeproduksjonstiden mest mulig.

0

Your Cart