Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

juni 17, 2014

Skjermdump fra Nrk.no, som gjenga NTBs artikkel om drap på 19-åring uten å nevne at 19-åringen deltok i voldelig konfrontasjon mot soldatene.

NTB og NRK nevner ikke hvorfor

Israelske soldater skjøt og drepte en palestinsk 19-åring på Vestbredden natt til mandag, meldte NTB og NRK i går. At han deltok i voldelig konfrontasjon med steinkasting mot soldater forties. Les MIFFs analyse av NTBs dekning.

17 år gamle Mohammad Zoabi sto opp mot terroristene på YouTube. (Foto: Skjermdump fra YouTube)

Truet av slektninger etter å ha kritisert kidnappingen

Etter at en 17 år gammel arabisk israelsk gutt la ut en video på YouTube der han kritiserte kidnappingen av tre israelske gutter, er tre voksne slektninger av ham arrestert for å ha truet med å skade ham. Han er i slekt med et arabisk Knesset-medlem, som tar avstand fra videoen.

Grafen viser MIFFs medlemsvekst fra starten i 1978 til generalforsamlingen 14. juni 2014.

Hjelp MIFF å passere 7000 medlemmer

Med Israel for fred (MIFF) har per i dag 6919 medlemmer. Vårt kortsiktige mål er å passere 7.000 medlemmer, men da trenger vi deg med på laget. Meld deg inn slik at vi når 70000 så raskt som mulig!

Israelske soldater på leting etter de tre kidnappede guttene. Foto: IDF.

Avslører terrorister under jakten på kidnapperne

Så langt er 200 terrormistenkte arrestert, og mengder av våpen er konfiskert. Men til tross for det israelske forsvarets intensive innsats, sier statsminister Netanyahu at man må regne med det vil ta tid å finne de tre kidnappede israelske tenåringsguttene.

0

Your Cart