Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

juli 16, 2014

Terje Rød-Larsen på Dagsnytt Atten 16. juli 2014. (Skjermdump fra NRK)

Terje Rød-Larsen: – Hamas valgte å trappe opp konflikten

Terje Rød-Larsen leverte viktige opplysninger og analyser på Dagsnytt Atten i kveld. Han påpekte at Egypt og Den arabiske liga har stilt seg på Israels side mot Hamas. Han sa også sannheten om Hamas sin bruk av menneskelige skjold og deres undertrykkende regime.

Reservesoldater som nylig har meldt seg til tjeneste, under forrige store Gaza-operasjon IDF gjennomførte i 2012. (Illustrasjon: Israel Defense Forces, flickr.com)

8.000 nye reservesoldater innkalt

På den militære forsvarsoperasjonens niende dag er 8.000 nye reservesoldater blitt innkalt av IDF, i tillegg til de 40.000 som allerede er på plass.

Mads Gilbert hevder 90 prosent av de drepte er sivile. Aldersprofilen på de drepte antyder noe helt annet. (Skjermdump fra VG TV 14. juli 2014)

Mads Gilbert er ikke redelig med dødstall

Mads Gilbert hevder en av tre drepte på Gaza-stripen er barn. Oversikten til Al-Jazeera viser at den norske legen ikke bare overdriver, men dobler tallet. Også tall som Gilbert ga i 2009 har vist seg å være helt feil.

Dror Hanin. (Foto: Privat)

Israelsk trebarnsfar drept av Hamas

Dror Hanin (37) var en hjelper til det siste. Da han tirsdag kom med mat og drikke for å oppmuntre de israelske soldatene på grensen til Gaza-stripen kostet det ham livet.

Sidsel Wold rapporterer direkte fra Gaza-stripen på NRK Dagsrevyen 10. juli 2014. (Skjermdump fra tv.nrk.no)

NRK med grov slagside

NRK har på ny vist grov ubalanse, sterk slagside og manglende journalistisk objektivitet i sin dekning av konflikten mellom Israel og Hamas. Les brevet som er underskrevet av 20 organisasjonsledere og stemmer i den norske Midtøsten-debatten.

0

Your Cart