Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

august 20, 2014

Olav Vidar Landsverk i MIFF Oslo: I Willochs fotspor

Tirsdag 26. august kl. 19.00 inviterer MIFF Oslo til åpent møte med foredrag av Olav Vidar Landsverk. Her blir det en grundig og kritisk gjennomgang av Kåre Willochs historiefortelling fra Midtøsten

Hamas' talskvinne forteller på libanesisk TV hvordan de presset utenlandske journalister til å vinkle sakene sine "riktig". (Foto: Skjermdump fra MemriTV / YouTube)

Hamas innrømmer å ha presset journalister

Talspersonen for informasjonsdepartementet i Gaza forteller både i TV-intervju og på Facebook at Hamas blandet seg inn i utenlandske journalisters dekning av konflikten i sommer, og truet dem som ikke ville vinkle sakene etter deres behag. Dermed bekrefter Hamas beskyldningene fra internasjonale journalister. I Norge er det bare TV2s Pål T. Jørgensen som har rapportert om dette.

Odd Myrland i Sandefjord: Israels beste argumenter

Onsdag 10. september kl. 19.00 holder Odd Myrland, redaktør av Midtøsten i fokus, foredrag på et åpent møte i regi av Menigheten Vintreet i Sandefjord. Tema: Israels beste argumenter i dagens situasjon.

På sin offisielle Facebook-profil delte Fatah søndag dette bildet av en pasient på Shifa-sykehuset som sier han ble skutt i beina av Hamas da han ikke adlød husarrestordren. (Foto: Skjermdump fra Facebook)

Hamas skyter Fatah-medlemmer i beina

250 medlemmer av Fatah sitter i husarrest i Gaza, og de som prøver seg på å bryte arresten blir enten skutt i beina, eller får armene brukket. Det opplyser palestinske kilder til israelske aviser.

Dette bildet av raketter som er avfyrt fra Gaza mot Israel ble tatt tirsdag kveld, og publisert på Twitter. (Foto: Skjermdump fra Twitter)

80 rakettangrep siden våpenhvilebruddet

Etter at Hamas brøt våpenhvilen tirsdag ettermiddag, har terrorister i Gaza avfyrt 80 raketter mot Israel. Både Hamas og Fatah tar på seg ansvar for rakettangrepene. Det israelske forsvaret forbereder nå fortsettelsen på militæroperasjonen, og kaller inn igjen 2.000 av reservesoldatene som deltok tidligere i sommer.

0

Your Cart