Fra fredagsbønnen sendt på Hamas TV fredag 2. desember 2011. (Skjermdump via MEMRI)
Fra fredagsbønnen sendt på Hamas TV fredag 2. desember 2011. (Skjermdump via MEMRI)

«Død over jødene og Amerika»

Det var kjente toner som ble spredt på Hamas TV under fredagsbønnen 2. desember.

– Vårt banner er «Det er ikke noen gud utenom Allah», vårt slagord er «Allah Akbar», og vår kledning er «Død over jødene og Amerika», erklærte en forkynner i en moské på Gaza-stripen fredag 2. desember. Kanskje budskapet lød i flere moskéer, men denne særskilte predikanten var valgt ut til å få sitt budskap kringkastet på Al-Aqsa TV, stasjonen tilknyttet Hamas.

Forkynneren gjentok den antisemittiske hadithen, som også blir sitert i grunnloven til Hamas. Forrige fredag ble profeten Muhammed sitert slik: «Dommens dag vil ikke komme før dere bekjemper jødene – dere østenfor elven og dem på vestsiden. Da vil steinene og trærne si: O muslim, o tjener av Allah, det er en jøde bak deg, kom og drep ham.»

Forkynneren brukte sitatet til å mane til religiøs iver. Det er ikke vestliggjorte muslimer eller muslimer som ikke kjenner sin religion som vil bli utfordret av trærne og  steinene til å drepe jøder, understreket han. Det er [de ekte] muslimene, Allahs tjenere, som vil få et slikt kall.

– Snart vil du høre steinene og trærne rope «Allah Akbar», og si «o muslim, o tjener av Allah, det er en jøde bak meg, kom og drep ham», sier forkynneren.

Tv-sendingen viser at en stor forsamling sitter og hører på talen. Enda flere har sett den på TV.

 

Relaterte artikler:

Kuwait TV: Allah gjorde jødene til apekatter og griser

Løgnpropaganda servert på TV

 

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart