Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

– Russisk våpensalg kan skape krig

Israels statsminister Benjamin Netanyahu (f.h.) og Russlands president Vladimir Putin. (Foto: Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו, Facebook.com)
Israels statsminister Benjamin Netanyahu (f.h.) og Russlands president Vladimir Putin. (Foto: Facebook)
Et russisk våpensalg til Syria kan føre til krig i Midtøsten, advarte statsminister Benjamin Netanyahu i møte med Russlands president Vladimir Putin.

Israels statsminister Benjamin Netanyahu har vært på statsbesøk i Moskva, for å forsøke å overbevise russerne om å ikke selge luftforsvarssystemet S-300 til Syrias myndigheter. Det var israelske myndigheter som varslet at overføring av systemet var på gang og varslet amerikanske myndigheter.

Under sitt møte med Russlands president Vladimir Putin tirsdag skal Netanyahu ha argumentert for at et våpensalg av bakke-til-luft-rakettene, «vil trolig tvinge oss til å svare, noe som kan sende regionen inn i en nedadgående krigsspiral».

Netanyahu skal ha lagt fram israelsk etterretningsinformasjon som angivelig skal vise at Bashar Assads regime bruker kjemiske våpen mot opprørerne og overfører våpen til Hizbollah, rapporterer Times of Israel.

– På dette sensitive tidspunktet, er det spesielt viktig å unngå handlinger som kan destabilisere regionen, forklarte Netanyahu.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart