Kom til MIFF Forum i Ålesund 12.-13. nov!

Vi trenger deg med på laget!

Over 20 personer ble drept og nesten 60 skadet i et terrorangrep i Manchester mandag. (Foto: Twitter)
Over 20 personer ble drept og nesten 60 skadet i et terrorangrep i Manchester mandag. (Foto: Twitter)

Netanyahu fordømmer terroren i Manchester

- Terrorisme er en global trussel og det er opp til opplyste land å bekjempe den.

Mener du at Israel skal bestå som en jødisk stat? Klikk JA eller NEI.

Den israelske regjeringen har fordømt terrorangrepet i Manchester mandag kveld. Det kostet minst 22 mennesker livet. Flere av de drepte var barn. Det var like etter en konsert med den amerikanske artisten Ariana Grande at en person skal ha sprengt seg selv i luften og tatt mange mennesker med seg i døden. 59 ble skadet.

– Jeg sender våre kondolanser til familiene til de drepte og ønsker alle de sårede god bedring. Terrorisme er en global trussel og det er opp til opplyste land å bekjempe den overalt, sier statsminister Benjamin Netanyahu i en uttalelse.

Angrepet i Storbritannia har preget deler av Donald Trumps besøk i Midtøsten tirsdag. Under en pressekonferanse etter møtet med palestinernes president Mahmoud Abbas i Betlehem fordømte Trump terrorangrepet på det sterkeste.

– På vegne av USA vil jeg begynne med å sende bønner og tanker til menneskene i Manchester og Storbritannia. Så mange flotte uskyldige mennesker har blitt drept av en ond taper. Jeg vil ikke kalle slike mennesker for monster, for det ville de likt å bli kalt. Jeg kaller dem for tapere, for det er hva de er, sa Trump på pressekonferansen.

Også andre statslederen har fordømt mandagens terrorangrep.

– Våre tanker og bønner går til menneskene i Manchester som er berørt av eksplosjonen. Vi sørger over de døde og ønsker det beste for dem som er skadet, skriver talsmannen til Tyskland forbundskansler Angela Merkel.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart