Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Ansatt ved FN-skole suspendert etter å ha blitt valgt inn i Hamas-ledelsen

Bare dager tidligere hadde UNRWA avvist at en av deres ansatte var med i terrorgruppen.

FNs hjelpeorganisasjon for palestinske flyktninger i Midtøsten, UNRWA, besluttet søndag å suspendere en av sine ansatte ved en skole i Gaza, etter at det ble avdekket at han var en aktiv i den politiske ledelsen i terrororganisasjonen Hamas. UNRWA gir palestinske flyktninger helsetjenester og skoletjenester.

Allerede fredag avslørte israelske Meir Amit Intelligence and Terrorism Information Center at den tidligere FN-ansatte var et nyvalgt medlem av Hamas´ politiske fløy. UNRWA avviste først anklagene, men etter at israelske myndigheter søndag tok kontakt, valgte FN å suspendere den ansatte fra stillingen.

– Før vi hørte fra israelske myndigheter, og i lys av vår egen og uavhengige granskning, satt vi med nok informasjon fra en rekke kilder til at vi valgte å suspendere Suhail al-Hindi fram til etterforskningen er ferdig, sier Chris Gunness, en talsmann for UNRWA, til nyhetsbyrået AFP, ifølge nyhetsformidleren Arutz Sheva.

Al-Hindi har vært leder av fagforeningen til UNRWA-ansatte i Gaza siden 2012, i tillegg til å være rektor ved en barneskole. Det er tidligere avdekket hvordan ansatte ved UNRWA-skolene forgifter palestinske barn med jødehat og hyllest av terror. Det er også avdekket at det har blitt lagret våpen og raketter på FN-skolene.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart