Kom til MIFF Forum i Ålesund 12.-13. nov!

Vi trenger deg med på laget!

Overvåkningsbilder viser hvordan en bil (midten) plutselig gjør en krapp sving og kjører ned en rekken med mennesker på trikkeholdeplassen. (Skjermdump fra YouTube)
Overvåkningsbilder viser hvordan en bil (midten) plutselig gjør en krapp sving og kjører ned en rekken med mennesker på trikkeholdeplassen. (Skjermdump fra YouTube)

Flere skadet da bil meide ned fotgjengere i Jerusalem

En tidligere palestinsk fange var fører av bilen som onsdag ettermiddag gjorde en krapp sving og meide ned flere mennesker som stod på en trikkeholdeplass i Jerusalem. Se filmopptak av hendelsen.

Mener du at Israel skal bestå som en jødisk stat? Klikk JA eller NEI.

Israelske medier skriver at hendelsen var et mulig terrorangrep. En 3 måneder gammel baby og en 60 år gammel kvinne ble alvorlig skadet. Seks andre mennesker ble lettere eller moderat skadet.

Ifølge Times of Israel var føreren av bilen Abdelrahman al-Shaludi, en tidligere palestinsk fange fra bydelen Silwan i Jerusalem.

Oppdatering kl. 21.45

Den 3 måneder gamle jentebabyen Chaya ble drept i terrorangrepet i Jerusalem i dag. En palestinsk terrorist tok en brå sving og kjørte inn i en gruppe mennesker som nettopp hadde gått ut av trikken. Chaya ble kastet 10-20 meter ut av vognen hun lå i, og fikk dødelige blødning i hjernen.

Foreldrene til Chaya hadde i mange år prøvd å få barn, forteller bestefaren til Jerusalem Post. De hadde nettopp vært ved Vestmuren for første gang i Chayas liv da terroristen kom rasende mot dem.

Terroristen som krasjet inn i en rekke med mennesker i Jerusalem i kveld var nevø til Mohiyedine Sharif, som laget terrorbomber for Hamas.

Se et filmopptak som skal vise overvåkningsbilder av det som skjedde.

 

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart