Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Fatah hyller terrorist og mobiliserer til «vredens dag»

Plakat fra Fatahs Facebook-side hvor terroristen Muatnaz Hijazi blir hyllet som helt. (Skjermdump via Palestinian Media Watch)
Plakat fra Fatahs Facebook-side hvor terroristen Muatnaz Hijazi blir hyllet som helt. (Skjermdump via Palestinian Media Watch)
Terroristen som forsøkte å drepe rabbi Yehuda Glick blir hyllet av Fatah som en "heltemodig martyr". Bevegelsen til PA-president Mahmoud Abbas ber palestinere gjøre dagen i dag til en "vredens dag".

Fatah-bevegelsen, som kontrollerer de palestinske selvstyremyndighetene i Ramallah, hyller Muatnaz Hijazi som onsdag kveld skjøt Yehuda Glick med tre eller fire skudd fra kloss hold.

Sultan Abu Al-Einein, medlem av Fatahs sentralkomité har delt en Fatah-plakat på Facebook som hyller «den heltemodige martyr» som er «på vei til sitt bryllup». Al-Einein er også en av rådgiverne til PA-president Mahmoud Abbas. I forrige uke hyllet han terroristen som drepte en tre måneder gammel israelsk baby og en 22 år gammel kvinne med bil som våpen.

På Fatahs Facebook-side sier Adnan Ghaith, sekretær for Fatah i Jerusalem-området, at Hijazi var et aktivt medlem i bevegelsen som deltok i alle aktiviteter. Ghaith sier Hijazis mordforsøk på Glick var et «heroisk arbeid».

 

Mobiliserer til demonstrasjoner

Fatah er bevegelsen som norsk politisk konsensus forventer at Israel skal gjøre alle mulige kompromisser med. I stedet for å ta avstand fra drapsforsøket på Glick, mobiliserer Fatah nå til store demonstrasjoner mot Israel.

– Fatah ber alle sine krigere og massene til det palestinske folk om å hjelpe al-Aqsa moskéen og det okkuperte Jerusalem, skriver WAFA, det offisielle nyhetsbyrået til de palestinske selvstyremyndighetene. Fredag 31. oktober er utropt som en vredens dag.

Israelske sikkerhetsstyrker er i høy beredskap.

 


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart