Yeshiva-skolen i Beit Orot. (Illustrasjonsfoto: Beit Orot / Facebook)
Yeshiva-skolen i Beit Orot. (Illustrasjonsfoto: Beit Orot / Facebook)

Bibelskolestudenter skadet i Jerusalem

Syv jødiske bibelskolestudenter i 20-årene var på vei til kveldsbønn på Oljeberget da de ble angrepet av en gjeng palestinske ungdommer med steiner, metallstenger og planker fulle av spikre. En ble truffet i hodet av en stein, og en fikk en spikerplanke i ryggen.

Alle syv er studenter ved den jødiske bibelskolen (yeshivaen) i Beit Orot, på nordsiden av Oljeberget i Jerusalem.

Studentene var på vei til skolens lokaler for å delta på kveldsbønn fredag kveld, da de passerte en gruppe palestinske ungdommer fra Øst-Jerusalem, som de kom i krangel med. To av jødene ble skadet da de palestinske ungdommene gikk til angrep med steiner, metallstenger og planker fulle av spikre. En grensepatrulje fra de israelske sikkerhetsstyrkene avverget angrepet før skadeomfanget ble verre, og eskorterte yeshiva-studentene resten av veien til skolen.

Den ene av de skadde er 24 år, og ble moderat skadet i ryggen av slag med en planke full av spiker. Den andre er 21 år, og ble lettere skadet i hodet etter å ha blitt truffet av en stein som ble kastet på ham. Begge ble fraktet til sykehus.

Dette skriver Ynetnews.com.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart